KSV Rumbeke

Halverwege het seizoen 2004-2005 werd Kukuric trainer bij KSV Rumbeke waar hij Willy Vanoplynus opvolgde (die werd ontslagen). KSV Rumbeke speelde op dit ogenblik in 1ste provinciale. Kuki speelde in dit seizoen met KSVR de provinciale eindronde en de interprovinciale eindronde en promoveerde zelfs naar 4de nationale.

In het seizoen 2005-2006 speelde Kuki met KSV Rumbeke in 4de nationale en behaalde dit seizoen 37 punten en eindigde op een 12de plaats met 10 overwinningen, 7 draws en 14 verloren wedstrijden. En zo nog een verlengd verblijf in 4de nationale kon versieren.

In het seizoen 2006-2007 speelde Kuki met KSV Rumbeke voor het 2de seizoen in 4de nationale. En eindigde dit seizoen op een 16de plaatst met 13 punten, 2 overwinningen, 7 draws en 21 verloren wedstrijden en degradeerde zo naar 1ste provinciale.

In het seizoen 2007-2008 speelde Kuki met KSVR terug in 1ste provinciaal. Kuki eindigde met KSVR dit seizoen op een 8ste plaatst met 43 punten, 13 overwinningen, 4 draws en 13 verloren wedstrijden.

In het seizoen 2008-2009 speelt Kuki met KSVR in 1ste provinciaal. Kukuric is ontslagen bij KSVR op dinsdagavond 10-02-2009. KSVR stond momenteel op de 10de plaats. Met nog 9 wedstrijden te gaan heeft KSVR toch besloten om de samenwerking met Kukuric vroegtijdig te stoppen. Normaal gezien was het de bedoeling dat Kukuric nog tot het einde van het seizoen ’08-’09 als trainer moest functioneren bij KSVR.

KVC Deerlijk Sport – KSV Rumbeke 2-3 (01/02/09) terugblik door Kuki:
Natuurlijk wil ik terug blikken na toch belangrijke overwinning van zondag tegen Deerlijk. Belangrijk voor verschillende redenen. Eerst en vooral serieuze mentale opsteker voor mijn ploeg. Laatste overwinning van ons dateert van 13/12 vorige jaar. In de match zelf moesten we twee keer achterstand halen. Niet zo evident aangezien staat van het veld en belangen bij tegenstander. In de match zelf heb ik verschillende persoonlijkheden gezien opgestaan. Door hun sterke prestatie hebben ze elftal op en behoorlijke niveau opgetild!!! Die harde supporters waren eindelijk beloond. Hopelijk kunnen we nog een mooie maand februari hebben met veel punten en attractieve voetbal.

KFC Meulebeke – KSV Rumbeke 1-2 (13/12/08) terugblik door Kuki:
Wat betreft match tegen Meulebeke moeten we meer dan tevreden zijn met drie punten. Onze laatste overwinning dateert van 02/11/08. Mits goede resultaten in volgende matchen (Knokke, Boezinge en Blankenberge) kunnen we dan toch rol van betekenis spelen tot eind van huidige competitie. Match in Meulebeke was niet gemakkelijke match voor mijn spelers. Voor de match iedereen spreekt alleen over drie punten. Het is zo dat we hebben onze beste matchen gespeeld tegen beste elftalen van de reeks (Eernegem, Poperinge en Harelbeke). Met andere ploegen hebben we soms moeilijk. En zaterdag was ook zo. Nochtans was scenario van de match niet slecht voor ons. We komen voor met een cadeau doelpunt. Meulebeke begon hoog storend ontzettend veel ruimte geven in de rug van hun verdediging. In die periode van de match kan ik ook niet begrepen zo lakse houding van bepaalde spelers in mijn elftal. We moeten ook leren functioneren in de teamtactiek, oftewel efficiëntie boven entertainment!! Goed, eerste helft is bij ons zeker niet zo goed. Tweede helft is iets beter. Uiteindelijk scoren we dankzij prachtige traptechniek van Sep. Daarna creëren we genoeg kansen om match af te maken. Meulebeke heeft ook wat kansen maar Jens en onze verdediging houden stand. Nu moeten we in staat zijn om nog een keer zich opladen voor de match tegen Knokke. Ik zal spelers hele week herinneren, hoe hebben we daar 2 punten verloren!!!

R Knokke – KSV Rumbeke : 4-4 (16-11-2008) samenvatting door Kuki:
Eerste helft was Knokke in aanvang fase iets beter, agressiever en gretiger dan wij. Tactisch had mijn ruit ook moeilijk gehad met slim lopen van Vermant. Na de match hoor ik mensen zegen hoe weinig loopt Sven tijdens de match!? Maar ik noem dat efficiënt lopen -hij was bepalend voor Knokke. Zoals in moderne voetbal terminologie zij zegen “sleutelfiguur”. Wij komen dan opportunistisch voor met een prachtige doelpunt van Andy. Vanaf dat moment begonnen we veel beter te voetbalen. We scoren dan 3 doelpunten op schitterende manier (in krant staat weggevertjes van Knokke!!??). Tweede en derde doelpunt ontstaan na een kruispass een dan schitterende voorzetten van Christophe en Seppe prachtig afgewerkt door Marnix. En dan niet te spreken over sublieme lobje van Christophe bij vierde doelpunt. Weggevertjes!!? In die fase van de match werden we nog een keer onterecht afgevlagd voor en ofside situatie van Christophe. Bij eerste doelpunt van Knokke zijn wij aan slapen en kleinste man op het veld kan in zone van eerste paal scoren met voet! Maar goed, zelfs een topploeg in Champions lige kan niet 90’ dominant zijn en match uitspelen zonder fouten. Bovendien die doelpunt werd gescoord in 85’ en er is geen reden voor paniek. Maar dan begint show van “man in black”. Hij negeert beslissingen van zijn assistent (inworpen voor ons werden zomaar gegeven naar Knokke) en Vermant heeft nog training gehad van vrije trappen op 16-18m van ons doel. Blijkbaar heeft hij ook een speciale horloge in andere tijdzone. Laatste doelpunt werd gescoord in 7’23’’ over 90’. In de match zelf waren 6 vervangingen en kleine onderbreking voor blessure van nr 2 van Knokke. Onbegrijpelijk. En dan hoor ik dan man ik kwestie woon in Rumbeke!!!! Dit seizoen was ik al twee keer sponsor van West Vlaamse voetbalbond (twee keer van het veld gestuurd en door interne afsprak moet ik zelf mijn boete betalen) en daardoor heb ik me serieus ingehouden. Na de match ging ik toch voor uitleg vragen over zoals in krant journalist van Knoke zei 6 ‘. En dan zie ik in zijn ogen dat die voelt zich heel ongemakkelijk en zijn lichaamstaal spreekt voor zichzelf (die weet zelf dat in die showspel hij heeft Rumbeke niet correct behandeld). Zijn gezicht was feller rood dan schort van Liverpool. En zo in laatste twee matchen i.p.v 4 op 6 of zelf 6 op 6 hebben we 1 op 6. Gelukkig blijven we toch goed staan in algemene klassement.

KSV Rumbeke – SK Eernegem : 2 – 0 (02/11/2008)
Wat een match zeg tegen SK Eernegem. De ploeg heeft toch wel alles getoond wat ze konden. Vond u ook niet?
Ik heb nooit twijfels gehad over mijn elftal. Zelf niet na derde verloren match in rij tegen CL Roeselare. Ik ben met mijn gasten meer dan met mijn vrouw ik ken ze door en door !!! En inderdaad we hebben vandaag schitterende match gespeeld. In alle opzichten waren we uitmuntend. Men kan zeggen jullie 2de helft was niet zo goed maar ze mogen niet vergeten dat we hebben tweede helft met man minder gespeeld. Ze hadden terechte rode kaart gehad maar toch ze hadden man meer op veld!!? Hoe is dat mogelijk? Het is heel simpel 10 van Eernegem + 2 “MAN IN BLACK”!
De refs van tegenwoordig zijn toch niet meer te onderschatten de dag vandaag. Je mag al het volgende ook niet meer zeggen: “Je bent blind zeker.” Na deze woorden werd u van het veld gestuurd.
Ja ik heb gezegd tegen lijnrechter je bent blinde man na zoveelste flater van man in kwestie! En men kan zeggen Kuki je bent een halve gare langs de zijlijn. Maar zij zijn niet betrokken zoals ik in een match, met mijn spelers en met mijn club!!! Ik heb die Eernegem drie keer gescout, ik heb zaterdagavond 3-4u voor mijn computer gezeten om match perfect voor te bereiden. Ik heb donderdag en vrijdag training gegeven in functie van match van zondag. In match blijkt dat al mijn voorspelling komen naar boven en dat alles verloopt naar ons wens. Bovendien ben ik heel normale mens maar met sterk uitgesproken gevoel voor rechtvaardigheid. Als zelf mensen van Eernegem zeggen dat in eerste helft zuivere penalty van ons wordt ontnomen dan word IK echt een “RAARE KROAAT” Na de match tegen MAN IN BLACK moet ik dan zeggen proficiat goede leiding! Sorry dat kan ik niet. Zij kunnen over geluk spreken dat zij zijn arbiters in België. In andere vurige landen zouden zij met bescherming naar huis moeten gaan. Man van de match was toch wel Gruyaert Jens. Dankzij Jens hebben we terug de nul kunnen houden.
Jens heeft sublieme match gekeept. Maar in onze 11-tal hadden we verschillende uitblinkers. Jij weet zelf dat voor mij altijd ploeg primeert.
Voor zondag tegen SWI Harelbeke zal dat wel een apart gevoel zijn voor u. U hebt zelf nog 2 jaar in het Forestiersstadion gespeeld.
Ik woon in Harelbeke en ik ken ontzetten veel mensen daar. Natuurlijk is die match speciaal voor mij. Ik hoop dat mijn elftal daar in prachtige Forestiersstadion zal een degelijke prestatie neerleggen.
Vanaf nu zondag start ook de 2de periode. Wat is uw ambitie voor de 2de periode. Ik wil vooruit, mijn spelers willen vooruit. Binnen in elftal heerst een prachtige sfeer en een schitterende mentaliteit. Veel spelers verkeren in een heel goede vorm. We hebben schrik van niemand.”

KSV Rumbeke – KFC Meulebeke : 2 – 0 (25/10/2008)
De wedstrijd tegen KFC Meulebeke was toch wel niet de beste wedstrijd van de laatste 4 matchen. Vond u dat ook niet?
In vele belangrijke facetten van voetbal (bal circulatie, positiespel, aantal gecreëerde kansen) ging niet zo goed bij ons. Maar uiteindelijk ben ik toch tevreden omdat we tonen voorbeeldige wedstrijd mentaliteit. Vorige jaar zouden we zo een match zeker verloren. Hannes Coghe heeft toch wel goed de plaats van de geschorste Lagrou Jean-Claude opgevangen.
Hannes was tijdens voorbereidingmatchen op zoek naar zijn beste vorm. Ik heb indruk gehad dat hij geeft niet 100% van zichzelf. In recente matchen bij beloften en bij inval beurten bij eerste ploeg heb ik opnieuw Hannes gezien van vorige jaar. Degelijk, bijna onzichtbaar maar in belangrijke momenten telkens aanwezig.
Wel jammer dat Pype toch in deze wedstrijd 2 gele kaarten moest nemen en volgende tegen Eernegem hem moeten missen.
Natuurlijk is jammer dat we moeten in eerste 10 matchen Christophe 2 keer missen (9 matchen 5 gele kaarten). Hij weerkeert in topvorm op dit moment (4 doelpunten in laatste 3 matchen). Niet te vergeten dat andere spits met snelheid en diepgang (Jeremy) op dit moment is ook niet beschikbaar!!!
Nu zondag tegen Eernegem de leider in het klassement. Zal geen gemakkelijke klus zijn. Hopelijk nemen toch wel 1 of 3 punten en dit voor eigen publiek zou toch mooi zijn.
Eernegem is elftal met veel fysieke kracht en voetbal vermogen. Zal niet gemakkelijk zijn maar als we halen vorm van maand oktober moeten we van niemand schrik hebben!!!

KSK Wevelgem City – KSV Rumbeke : 0 – 3 (19-10-2008)
Dat is toch wel een grote opluchting voor u en de volledige ploeg om nog een keer 9 op 9 te halen. Het vertrouwen is toch wel gedeeltelijk terug in de ploeg nietwaar?
Ploeg heeft veel vertrouwen na die overtuigende prestatie tegen KBS Poperinge. Tegen Wevelgen moesten we zelfs niet 100% van zichzelf geven om te winnen.
In de laatste 3 wedstrijden hebben we maar 3 goals tegen en 8 goals gemaakt. Toch wel een grote verbetering dan in het begin van seizoen.
In laatste twee matchen hebben we geen enkele tegen doelpunt op ons saldo. Het is ook zo dat pas nu kan ik spelen met type ploeg die in voorbereiding heeft goede resultaten gehad!
Ik had eigenlijk van Wevelgem wel iets meer verwacht. Had u dat ook niet verwacht? Wevelgem heb ik twee keer aan de slag gezien. Inderdaad in die matchen hebben ze beter gespeeld dan tegen ons. Misschien is dat onze verdienste of hadden ze een slechte dag?
Eerst volgende wedstrijd tegen de rode lantaarn Meulebeke. Had je eigenlijk verwacht dat Meulebeke na 8 wedstrijden op de laatste plaats zouden staan.
Nee, dat heb ik niet verwacht. Ze waren toch behoorlijk actief in transfer periode en met VAN ACKER WIM hebben ze een gedreven, werklustige en goede trainer meegekrijgen! Volgens hun website hebben ze ontzettend veel pech met blesseerde en geschorste spelers! Wim moet elke week opnieuw serieus puzzelen om elftal te opstellen!

KSV Rumbeke – KBS Poperinge : 2 – 0 (12/10/2008)
Wat vond u van de wedstrijd tegen KBS Poperinge?
Wedstrijd tegen KBS was zeker een van de beste tot nu toe in competitie. Zondag was eerste match dat we eerste scoorden en daarna konden we allemaal zien hoe belangrijk is dat. In eerste helft waren we gewoon beter van sterke tegenstander. Tweede helft we hebben match slim uitgespeeld. Ze hadden balbezit maar daarom ook niet meer kansen dan wij. Mits beetje meer opportunisme konden we nog meer scoren. En wat stemt mij nog meer tevreden is feit dat we konden eerste keer zonder tegen doelpunt match eindigen. We mogen ook niet vergeten dat in tribune zaten Nico, Jerry, Andy en Dries. Spelers die in normale omstandigheden meer waarde bieden voor mijn elftal!!!
In de reeks zaten er toch wel grote verrassende uitslagen tussen KFC Varsenare – SK Oostnieuwkerke 3-0 ; SK Eernegem – KFC Langemark 2-5. Had je dat eigenlijk verwacht van deze ploegen met zo’n uitslag.
Reeks is evenwichtiger geworden en iedereen kan van iedereen winnen en verliezen. Toestanden zoals vorige jaar met HO Oostende bestaan niet meer. Verschillen zijn klein en enige bodschap voor spelers is zo veel en zo snel mogelijk punten verzamelen. Ik hoop dat KSV zoals vroeger, kon een serie opzetten en zich nestelen helemaal boven in klassement.

KFC Langemark – KSV Rumbeke : 3 – 4 (5/10/2008)
Met 10 man na een halfuur en 3-0 achterstand omgezet naar 3-4
1) Proficiat met de overwinning op Langemark.
Bedankt Kurt.
2) Dat was toch wel een grootte opluchting zeker na 3 wedstrijden geen enkel punt te hebben behaald?
Na 0 op 9 , en scenario van de match van vandaag is zeker een grote opluchting!!!
3) Het vertrouwen van de ploeg zat er terug in als Jens plots terug in het doel stond.
Ik weet niet is Jens oorzaak van ongeloflijke remonte in tweede helft. Trainers soms gemakkelijk na de match en verlies van hun ploeg spreken over mentale aspecten bij hun spelers. Aanwezigen van de match van vandaag kunnen dat bevestigen. KSVR was vandaag in eerste helft, qua duelkracht, doorzettingsvermogen, geloof in eigen kunnen nergens. Misschien is dat ook beetje normaal na drie verliezende partij in rij. Tweede helft en met een man minder toonen we dan voorbeeldige mentaliteit, loopvermogen en schitterende team spirit.
4) Rumbeke bracht in de 2de helft toch prachtig voetbal zoals we ze in de voorbereiding enkele keren zagen.
Inderdaad. Niet alleen fyschieke en mentale aspekten maar ook voetballende vermogen van 11-tal kom naar boven.
5) Wat denkt u nu voor de volgende wedstrijd tegen KBS Poperinge met Tidjy en Blin die vorig jaar nog Rumbeke speelden.
Als op begin van seizoen een match is dat ik kan kiezen om te winnen dan is dat zeker tegen KBS Poperinge!!!

KSC Menen – KSV Rumbeke : 1 – 5 (laatste competitiewedstrijd 19-04-2008)
Vanaf eerste minuut sterke match van mijn elftal. In balbezit maar ook in balverlies heel compact en efficiënt gespeeld. Al na 11′ met prachtige individuele actie komen we op 0-1 voorsprong. Christophe moest in kleedkamers blijven in pauze (last van krampen – te veel gedanst op de kampioenen feest van beloften vrijdagnacht). Tweede helft hebben we match heel professioneel afgewerkt en afgemaakt. Nog vier doelpunten met een “doelpunt van het jaar” van Glenn. Uiteindelijk nog een mooie afsluiting van seizoen.

KSV Rumbeke – K. St.-El.-Winkel Sport 1 – 0 (oefenwedstrijd 20-03-2008)
Match werd gespeeld in bijna onmogelijke weers- omstandigheden op het oefenveld van onze Sportpark. Mijn 11-tal toonde voorbeeldige wedstrijd mentaliteit. Uit een schitterende individuele actie komen we 1-0 voor. Winkel Sport had verschillende mogelijkheden om te scoren. Gelukkig waren mijn keepers telkens op goeie plek, of waren spitsen van Winkel Sport net niet genoeg scherp voor het doel. In de tweede helft waren we zelf dicht bij 2-0 overwinning. Uiteindelijk stond 1-0 op het bord na 90′. Prachtige overwinning tegen één van de beste ploegen in 4de nationale.

R. Knokke FC – KSV Rumbeke 3-2 (20-01-2008)
We konden in Knokke nooit vorm van laatste matchen bereiken. Slap aan match begonnen en na 13’ op achterstand gekomen. Na een schitterende individuele actie stelde Harold gelijk. Kort na de rust zorgde Cedric uit een vrije trap voor 1-2 voorsprong. Wij krijgen wat kansjes om 1-3 te maken maar missen we koelbloedigheid en opportunisme om te scoren. 20’ voor tijd viel er plots toch een doelpunt uit de lucht voor thuisploeg. Wij proberen nog iets forceren en gingen op zoek naar derde doelpunt. Jammer genoeg speelden te veel spelers op een te lage niveau en in 91’ kregen wij nog derde doelpunt binnen. Met 0 op 6 in laatste twee matchen we komen opnieuw in moeilijke situatie. Kloof dat we hadden voor de match tegen Coxyde is verdwijnen en zondag moeten alles doen om punten thuis te houden!

KVV Coxyde – KSV Rumbeke 2 -1 (13-01-2008)
Na de wedstrijd was ik toch zwaar ontgoocheld met verlies in Koksijde. We hebben ze ontzettend moeilijk gemaakt en ik kan niet zegen dat hun overwinning is terecht. Volgens mijn horloge was nog 3’ om te spelen toen ze hebben tweede doelpunt gescoord. Zij hadden in hun thuismatchen nog geen enkele punt verloren en meestal winnen ze met 2 of meer doelpunten verschil. Qua tempo, duelkracht spanning was dat zeker een van mooiste matchen van ons. Normaal gezien persoonlijk treur ik nooit over een verloren punt maar nu vind ik dat we hebben die punt zeker verdiend.

KSV Rumbeke – KSK Steenbrugge 3 – 0 (05-01-2008)
1) Proficiat met deze prachtige overwinning tegen Steenbrugge.
Bedankt.
2) Toch een prachtige prestatie van de ganse ploeg tegen Steenbrugge. Hopelijk doen ze dit nog 2x over tegen Coxyde en Knokke.
Met gepaste tactiek is alles mogelijk in voetbal.
3) Wat zijn de vooruitzichten naar de 2 verplaatsingen naar Coxyde en Knokke. Het zou toch mooi zijn als je nu 4 op 6 kunt halen de komende 2 wedstrijden.
Coxyde is en top elftal en zal niet te moeilijk zijn mijn spelers te motiveren om en sterke match te spelen!!!
4) Hopelijk kunt u volgende week tegen Coxyde het elftal die tegen Steenbrugge speelde kan gebruiken tegen Coxyde.
Ik heb een plan. Het is ook geen schande om je aan te passen aan de tegenstander, mits je dat doet om er zelf beter van te worden.

Eindejaarsvragen i.v.m. heenronde 2007-2008
1) De laatste match voor de winterstop tegen Blankenberge was een prachtige wedstrijd om naar te kijken. Met toch wel zeer goed spelende Demey, Tidjy, Pype, … Ik vond deze match één van de betere over al de gespeelde wedstrijden tot nu toe dit seizoen. Vond u dat ook.
Match tegen Blankenberge was inderdaad een van betere matchen tot nu toe. Vroeg en hoog pressend met directe omschakelingen. Snelle en precieze balcirculatie en ontzettend veel voorzetten langs beide flanken! Enig mankement was afwerking (eerste helft kon gemakkelijk 3,4-0 zijn voor ons).In feite is spijtig dat we moeten 3 wekken pauzeren voor winterstop omdat ploeg was in topvorm!!! Uiteindelijk een sterke team maakt individu beter en tegen Blankenberge presteerde grote aantal van spelers op een heel hoge niveau.
2) Wat is uw terugblik van de heenronde in 1° provinciaal dit seizoen van KSV Rumbeke.
We hebben heel wat matchen verloren door gebreke bij afwerking. In oktober en november waren we ook geconfronteerd met te veel geblesseerde spelers (op training waren soms 12 tot 13 spelers). Ikzelf geloofde in vermogen en kwaliteiten van elftal. Soms heb ik indruk gehad dat spelers zelf twijfelden en niet 100% overtuigd waren in capaciteiten van team. Bovenop in begin fase van competitie waren nog te veel IK in elftal.
3) Wat is uw terugblik van de heenronde in 1° provinciaal dit seizoen in het algemeen.
Bij mijn voorspeling heb ik Coxyde, Eernegem, Oostnieuwkerke en Boezinge naar voor geschoven voor titel kandidaten. Coxyde presteerde sterkst. Heeft ook het grote en klasse rijke kern. Eernegem heeft ook uitmuntende elftal maar missen zij een echte afwerker.
4) wat zijn uw vooruitzichten voor de terugronde in 1° provinciaal van KSV Rumbeke.
Ik hoop dat we zullen lijn doortrekken en ook beetje ambitie tonen. Ik wil altijd vooruit. Kern is opnieuw groter geworden. Iedereen is klaar en onderlinge concurrentie kan alleen goed zijn voor 11-tal. In tweede periode staan we op 5de plaats. Misschien kunnen we voor verrassing zorgen?
5) wat zijn uw vooruitzichten voor de terugronde in 1° provinciaal in het algemeen.
Klassement liegt niet. Ik zou ook niet verast zijn als op einde van het rit ongeveer zo zal uitzien. KSVR moet nog iets hoger staan dan nu!
6) Zijn er bij de beloften die in aanmerking kunnen komen om in het Fanion te spelen volgend seizoen volgens u.
Deseyne Fons heeft zeker capaciteiten om probleemloos te spelen bij Fanion. Er zijn ook nog enkele die kunnen in aanmerking komen. Maar probleem bij die jongens is dat ze hebben soms andere prioriteiten. “Soms beseffen zij niet dat om iets te krijgen moeten zij zelf ook iets teruggeven.”
7) Bent u tevreden dat men op de 7de plaats zijn geëindigd voor de winterstop.
“Goed is nooit goed genoeg !!!”

KSV Rumbeke – KSC Menen 2 – 1 (01-12-2007)
1) Proficiat met deze mooie overwinning tegen KSC Menen.
Bedankt.
2) De volledige ploeg heeft zich zeer goed ingezet tijdens de volledige wedstrijd. Met toch prachtige acties van onder meer Tidjy, Pype, deze 2 spelers waren goed bezig tijdens de wedstrijd Vond u dat ook?
Onze twee spitsen waren zaterdag heel goed bezig. Niet alleen feit dat beiden hebben schitterend doelpunt gescoord maar ook hun ingesteldheid en hun positie spel in balverlies was zeer goed!
3) Fons Deseyne heeft ook getoond wat hij kon de volledige wedstrijd. Wat is beoordeling over Fons van de deze match.
Fons heeft eerste keer gestart bij eerste ploeg. In begin fase had hij beetje moeilijk met zijn positie spel en ook met duelkracht van tegenstander. Maar hij toont een voorbeeldige wedstrijd mentaliteit en vermogen om zich snel aanpassen aan situaties in de match.
4) Zondag aanstaande wacht Steenbrugge op onze komst. Jammer genoeg hebben Demey en Lagrou zaterdag tegen Menen hun 3de gele kaart genomen. We zullen deze 2 toch missen voor die wedstrijd. Zal Demaeght David terug van de partij zijn.
David zal dinsdag proberen lopen. Ik hoop dat ik kan op hem reken voor de match in Steenbrugge.

KFC Meulebeke – KSV Rumbeke 1 – 2 (24-11-2007)
1) Ik wens je proficiat met de overwinning na toch een zwakke wedstrijd in het algemeen. KSVR en Meulebeke kwamen toch niet goed op gang zaterdag. Weet jij hoe dat kwam.
Ik vond onze eerste kwartier best oké. In bal bezit we konden gemakkelijk vrije man vinden. In bal verlies hadden we ook genoeg druk op de tegenstander met de bal. We scoren op goeie moment en met prachtige actie eerste doelpunt. Jammer genoeg brengen we KFC Meulebeke terug in match door misverstand in onze verdediging. Vanaf dan spelen we slordig in middenveld en door onze slechte passing geven we wat kansen weg. In de tweede helft willen beide ploegen match winnen. Ik vind dat we waren toch ietsje beter dan tegenstander.
2) Hannes heeft de plaats van Cedric toch wel goed ingenomen over de volledige wedstrijd. Vond u dat ook?
Hannes heeft zaterdag een meer dan degelijke match gespeeld. Hij was sober in opbouw in heeft bijna geen enkele man tegen man duel verloren. Bovenop anticipeerde hij voortreffelijk een in twee belangrijke momenten gaaf hij uitstekende rugdekking op J.Claude.
3) Wat een vertoning van onze eigen jeugdspeler Fons Deseyne amper 4’ op het veld en die scoort wel zeker. Dat deed toch deugd dat Fons die 2de doelpunt scoorde.
Fons heeft capaciteiten om een heel goede voetballer te worden. Zaterdag was zijn doelpunt goed voor een driepunter. Vorig jaar was zijn late doelpunt in Centre ook belangrijk en goed voor een punt. Ik vond zijn prestatie in match tegen CL Roeselare ook zeer goed. Wie weet wat kunnen we nog van Fons in toekomst krijgen ?
4) In deze wedstrijd zaten er toch 3 eigen jeugdspelers die de opleiding in KSV Rumbeke gekregen hebben: Elias, Fons en Hannes. Wat vindt u van hun kwaliteiten en zouden ze nog dit seizoen een paar keren mogen meedoen bij het Fanion?
Ze hebben het alle drie toch voortreffelijk gedaan tegen Meulebeke. Wat is hier uw mening over. Door blessures en gele kaarten moest ik heel wat spelers uit de 1ste ploeg missen. Talentvolle spelers uit beloften maken dan altijd kans om mee te doen met het Fanion.
5) Voor nu zaterdag tegen Menen moeten Nico missen wegens zijn 3de gele kaart. Zal het een haalbare kaart zijn tegen Menen? Hopelijk mogen nog eens een 3de thuisoverwinning vieren in het sportpark na de wedstrijd.
Menen is een stevige blok.11-tal met ontzetten veel mentaliteit en bovenop paar spelers die in aanvallende opzichten verschil kunnen maken. Wij hebben inderdaad dit seizoen in thuis matchen maar 2 keer gewonnen. Hopelijk kunnen we ons opladen en zo een prestatie realiseren zoals we hebben tegen SK Eernegem gedaan.

KSV Rumbeke – SK Eernegem 1 – 1 (17-11-2007)
1) Het was een thriller van formaat tegen Eernegem zaterdag hopelijk volgen er toch nog veel van deze wedstrijden de komende weken.
Beter dat, dan een wedstrijd die op niets trekt wat denk jij daarover. Ik begin elke match met intentie om match te winnen. Vorige week in Varsenare hebben we ook met 3 spitsen gespeeld. Trouwens gisteren was onze eerste draw van competitie.
2) Cedric speelt zeer sterk de laatste weken en nu laatst leden tegen Eernegem ook. Vindt u dat ook?
Cedric is bezig aan een sterk seizoen. Zijn voorbereiding was perfect. Jammer voor rode kaart in Koksijde. Met hem in 11-tal tegen Poperinge en Knokke zouden we zeker meer punten halen dan 0 of 6. Ik moet hem opnieuw missen voor volgende match in Meulebeke (derde gele kaart tegen Eernegem).
3) Glenn is zijn comeback (na kwetsuur) niet gemist verleden week tegen Varsenare met een doelpunt en zeer sterk ingekomen nu tegen Eernegem ook zeer sterk.
Inderdaad in beide matchen is Glenn sterk ingekomen. Nochtans is hij qua fysiek nog niet 100% in orde.
4) Wat vond u van de ambiance in de tribune tijdens de wedstrijd KSVR – Eernegem. Voor herhaling vatbaar.
Vocale steun was indrukwekkend en alle spelers vonden dat enorm stimulerend. Schitterend initiatief van bestuur om die gasten te uitnodigen !!!
5) De drie punten tegen Eernegem zat er toch in dat ging mooi zijn. Hopelijk volgende week tegen Meulebeke brengen we de 3 punten mee naar Rumbeke.
Jammer dat we moeten Jerry en Cedric in Meulebeke missen. Ik hoop dat we zullen in positieve zin lijn doortrekken en iets hallen in Meulebeke.

stats KSV Rumbeke

 seizoen  geëindigd  GW  GS  V  DV  DT  totaal punten 
 01-01-2005  2de plaats  12 1 0 42 7 37
 2005 – 2006  12de plaats  10 7 14  42 50 37
 2006 – 2007  16de plaats  2 7 21 24 62 13
 2007 – 2008 8ste plaats  13 4 13 59 43 43
 2008 – 2009  10de plaats  8 3 10 32 36 27
 1ste provinciaal 2008-2009
 2-1  KSVR – KSC Menen  0-2 
 1-1 KSP Blankenberge – KSVR   afg. 
 0-2 KSVR – KVC Deerlijk Sport  3-2
 2-1 SK Oostnieuwkerke – KSVR 4-2
 0-2 KSVR – Club Roeselare  
 3-4 KFC Langemark – KSVR 3-2
 2-0 KSVR – KBS Poperinge  
 0-3 KSK Wevelgem City – KSVR 
 2-0 KSVR – KFC Meulebeke 2-1 
 2-0 KSVR – SK Eernegem  
 2-0 SWI Harelbeke – KSVR  
 4-4 R Knokke FC – KSVR 1-0
 4-1 Sassport Boezinge – KSVR 
 1-2 KSVR – KFC Varsenare  
 0-0 KSV Bredene – KSVR  
1ste provinciaal 2007-2008
 2-1  KBS Poperinge – KSVR  0-0
 0-3 KSVR – R Knokke FC  2-3
 1-3 Sassport Boezinge – KSVR  2-1
 2-1 KSVR – SK Torhout  4-0
 0-3 KSVR – SK Oostnieuwkerke  0-2
 5-1 KVK Avelgem – KSVR 0-7
 0-1 KSP Blankenberge – KSVR 1-3 
 7-0 KSVR – HO Oostende 4-1
 1-0 Club Roeselare – KSVR 2-6
 0-2 KSVR – KVV Coxyde  1-2
 3-2 KFC Varsenare – KSVR  1-1
 1-1 KSVR – SK Eernegem  0-3
 1-2 KFC Meulebeke – KSVR 1-0
 2-1 KSVR – KSC Menen  5-1
 0-0 KSK Steenbrugge – KSVR  0-3
4de nationaal  2006-2007
 3-0  Sint-Gilles-Waas – KSVR  0-2 
 0-2 KSVR – KWS Club Lauwe 1-4
 1-0  KFC Eendracht Zele – KSVR  0-0
 0-0 KSVR – St.-El.-Winkel Sport  1-3
 4-4 URS Du Centre – KSVR 0-0
 1-1 KSVR – KFC Izegem 1-0 
 2-2 KSVR – Lambusart-Fleurus 1-2 
 1-0 KSK Wevelgem City – KSVR 5-1 
 1-2 KSVR – KSV Sottegem 1-2
 2-1 SC Wielsbeke – KSVR 3-0 
 0-1 KSVR – KFC Evergem 0-1 
 3-3 VG Oostende – KSVR 3-0 
 0-2 KSVR – RRC Gent-Zeehaven 0-2 
 2-1 RFC Houdinois – KSVR 3-1 
 2-5 KSVR – KSV Diksmuide 0-3 
4de nationaal 2005-2006
 0-2  KSVR – SK Oostnieuwkerke  2-1 
 2-0 VG Oostende – KSVR 1-2 
 3-2 KSVR – RRC Peruwelz 0-3
 1-2 KSK Lovendegem – KSVR 0-2
 0-0 KWS Club Lauwe – KSVR 1-0
 0-0 WIK Eine – KSVR 1-0 
 3-0 KSVR – KSV Diksmuide 4-1 
 2-3 KFC Evergem – KSVR 0-0 
 0-5 KSVR – KSV Sottegem 0-3 
 11-0  KSVR – KEG Gistel 3-0 
 1-0 RRC Gent-Zeehaven – KSVR 0-0 
 1-1 KSVR – KVV Eendracht Aalter  1-1 
 1-0 St.El.-Winkel Sport – KSVR 3-0 
 1-3 KSVR – KSK Wevelgem City 2-1 
 2-2 KSV Oudenaarde – KSVR 2-1 
 1-3 KSVR – URS Du Centre 1-4
1ste provinciaal 2004-2005
 SK Oostnieuwkerke – KSVR  1-3 
 KSVR – Zwevegem Sport  5-0
 Club Roeselare – KSVR 0-4
 KSVR – KVK Avelgem 1-0
 R Knokke FC – KSVR 0-2
 KSVR – KSP Blankenberge 3-1
 KSVR – SVD Handzame 2-0
 SK Steenbrugge – KSVR 0-3
 KSVR – Sassport Boezinge 4-2
 KVV Aartrijke – KSVR 0-7
 KSVR – KBS Poperinge 3-0
 KFC Meulebeke – KSVR 2-2
 KSVR – KFC Izegem 3-1